Jak regresní terapie probíhá u mne?

17.02.2016 12:30

Pokud chcete řešit své potíže, či nemoci pomocí regresního sezení je dobré, abyste byli skutečně vnitřně přesvědčeni, že chcete ve svém životě „něco změnit“.

Je důležité, aby to byla Vaše vůle, že ke mně jdete, ne vůle někoho cizího, kdo má zájem, abyste se změnili, či uzdravili, aniž by to byl zájem i Váš vlastní.

 

Na rovinu – regresní terapie vyžaduje trpělivost. Trpělivost, která přináší růže :-)

Toto regresní sezení probíhá bez použití hypnozy.

 

Správně provedené regresní sezení má skutečně viditelné výsledky a je to silná a přímá Cesta ke Světlu.

 

Regresní terapie to je Cesta. 

Není to:  "Tak mě tu máte a něco se mnou udělejte."

Je to Cesta, Vaše Cesta a Vaše práce. Já jsem ten, kdo Vás pomůže nasměrovat. Ale jít musíte sami. 

Vaš břemena na svá bedra neberu. Každý neseme ta svá.

 

Vaše choroby a trápení mohou způsobovat bloky jak z minulých životů, tak také přivtělené duše.

Přivtělené duše bydlí v našich tělech z různých důvodů. Ať už jsou s vámi svázáni z minulých společných životů, tak třeba proto, že si Vás vybrali, neboť máte něco společného.

 

                V mnoha případech je třeba se životem proloupat jako cibulí. Nepředstavujte si tedy mylně, že hned na prvním sezení brouzdáte v tajemnostech minulých životů. To by bylo zavádějící.

Je to problém od problému.  A nelze opomíjet ani traumata prožitá životě současném

Souvisí-li tedy Vaše potíž očividně s událostmi již v tomto životě, procházíme traumata postupně, tak jak se klientovi vybavují. I odbourávání traumat tohoto života má samozřejmě velkou váhu a otevře Vám obzory, které jste v současném žití třeba neviděli. Přichází pochopení a odvaha jednat tam, kde jste si to doposud nedovolili.

 

Regresní terapie je cestou k nalezení vlastních kvalit, hodnot a sebevědomí. K nalezení vnitřní síly žít. Žít spokojeně, v harmonii a lásce.

Při regresní terapii je často třeba odvést přivtělené duše, které na sebe během sezení začnou upozorňovat.

 

Odvádění těchto duší neprovádím o své vlastní vůli a rozhodnutí „co s nimi“, ale naslouchám, tak jako během celého sezení, v pokoji a míru, mým drahým Nebeským Přátelům, Bohu, který dohlíží nad sezením a ochraňuje ho, aby procházelo v klidu a bezpečí. Pro duši přichází andělé, či anděl, který je vhodný a Duše s ním odchází Domů. Do Království Nebeského.

Je dobré počítat s tím, že při odvádění duší oslovuji anděly, hovořím na ně a mohu říkat i Vám, mají-li informace i pro Vás. Pokud jsou Vám takové situace nepříjemné, nebo to není „váš šálek kávy“, raději hledejte více pragmatického terapeuta.

 

Na regresní sezení je třeba si vymezit cca 4hodiny času. Může být kratší, ale může trvat i takto dlouho. Proto je dobré nechat si dostatek času, abyste nebyli ve stresu a nespěchali a během sezení se neznervózňovali časem.

Ten, kdo regresí prochází, nevnímá čas tak, jak tu na Zemi běží a sezení mu přijde většinou kratší, než ve skutečnosti bylo.

Vždy se otevírají brány situací a životů tak, jak jsou pro Vás nejdůležitější.

 

Je – li tedy čas, a je – li to třeba, na základě událostí, které procházíte, začnou se Vám vyjevovat okamžiky, které otevřou událost z minulého života.

Někdo obrazy a děj vnímá zcela reálně, někdo zprvu třeba nevidí, ale jen „vnímá“ a „ví“. Mám zkušenost, že třeba při druhém, třetím sezení, už klient vidí události i obrazem.

Událost, která se prochází, se prochází do vymizení veškerých příznaků. Během procházení své události člověk dojde pochopení, smíření, k vlastnímu poučení a prozření.  Často se přistihne, že na základě chyb minulých životů a jeho událostí, jedná velmi podobně i v životě současném.

Regresní terapie umí „otevřít oči“. A to je to, oč tu běží.

Je to silná Cesta ke Světlu. A to nese s sebou i nějaké ty těžkosti.

Ano, i když je to nepochopitelné, opravdu těžkosti. S tím se musí počítat.

Jelikož každý z nás, kráčíme zde po tomto světě se svou bohatou minulostí, našim „kamarádům“ bez těla se moc nelíbí, že bychom se vzdalovali ze Tmy, a tak začnou zařizovat „náhody“.

Do Vašich plánů přijít na regresní terapii, se začnou plést „nenadálé rádoby nutné“ úkoly, neohlášené návštěvy…

Našeptávači poskytnou hlodavé myšlenky typu „všechno je to blbost, už tam nechoď, stejně si to vymýšlíš, je to nějaký divný, není to nic pro Tebe, apod.“

Začnou třeba i způsobovat nevolnosti – průjmy, pocity na zvracení, slabosti, bolesti hlavy, nechutenství – a to většinou den dva před sezením, jen abyste nepřišli.

Toto člověk "musí" v klidu překonat a prostě přijít.

 

Na regresi můžete přijet autem i sami, jako řidiči.

Terapie se ukončuje ve chvíli, kdy všechny negativní emoce, pocity apod. odezní, a člověk se cítí spokojený, uvolněný.

Jde o trpělivost a vytrvalost, ale stojí to za to.

 

 

REGRESNÍ SEZENÍ NEPROVÁDÍM POKUD JSTE PSYCHICKY LABILNÍ OSOBY, ČI OSOBY UŽÍVAJÍCÍ LÉKY NA PSYCHIKU, DROGY.

REGRESNÍ SEZENÍ NEDOPORUČUJI U TĚHOTNÝCH ŽEN. - USOUDILI BYCHOM DLE KONZULTACE.

PŘED REGRESNÍM SEZENÍM NEPOŽÍVEJTE ALKOHOLICKÉ NÁPOJE, UKLIDŇUJÍCÍ FARMAKA.

 

ODKAZ NA CENÍK SLUŽEB ZDE

Více zde: https://radaznebe.webnode.cz/news/hlubinna-regresni-terapie/

Objednávka na sezení:

Ráda bych se objednal(a) na hlubinnou regresní terapii