Podpoříme farmaceutické firmy, však nám z toho něco také kápne! Potraviny versus jedy

06.08.2012 14:09

Zdraví lidí se stalo slušným byznysem. Z nemocných pacientů se stali platící klienti. Lékaře nezajímá ani tak výsledek úspěchu léčby, jako spíš výsledek, který se objeví na jeho účtě.

Já sama patřím mezi spotřebitele, kterého po pozření různých chemických výbuchů trápí zdraví (silné bolesti břicha, silné bolesti hlavy, pálení v jícnu, bolest žaludku). Po mnoha potravinách, které jsou k mání v obchodě, je mi zle jako psovi.

Roky si prohlížím etikety výrobků a velice mi záleží na tom, který si vyberu. Ale co na nich nacházím v poslední době, to už mi bere dech.

V pátek 03.08.2012 jsem se dočetla v novinách, že už se schválilo přidávání chemických náhražek i do pečiva! Takže se můžete rozloučit např. s voňavým koblížkem s marmeládou. Ale nacpete do sebe vyschlou kouli s názvem "Kobliha s malinovou příchutí"! 

Kam jsme se to dopracovali? Vám nevadí tohle jíst a tohle podávat dětem?

Velké množství potravin jsou prostě jen chemické sloučeniny s klamavým vzhledem čehosi, co se dá sníst.     Věnovala jsem čas knize, kterou napsal pán, jež se léta živil farmacií.

Kniha se jmenuje - Nežádoucí účinek: Smrt, napsal ji John Virapen.

Ke stáří mu ruply nervy, přišly výčitky svědomí a pán se rozepsal o tom, "Jak to chodí".

Ovšem, jako k neuvěření, na prvním místě člověka sedí opět peníze!

Tuto knihu bych doporučila jako povinnou četbu do každé školy i domácnosti.

Založíte si firmu, kde budete vyrábět léky. Ale jak je prodat, když jsou lidé zdraví? Kdo by je chtěl? Nevadí, hned obratně vymyslíme, že známý majitel potravinářského průmyslu by mohl přihmouřit očičko a šupnout nám do jídla nějaké to "éčko", jemu to neublíží a farmacii to jen prospěje! My pracháči si pak koupíme jen dovážené bio jídlo za drahý peníz a ty jedvaté výbuchy tady, nebudem ani pojídat.

Farmacie vzkvete, pacientů přibude. Heuréka, zbohatneme!

Jídlo, přátelé, je věc, která projme celé Vaše tělo, ledasco se v těle usadí napořád a ženy, které chtějí mít děti, dají tomu malému nebožátku do vínku a DNA kus ze svých nastřádaných jedů. Doktoři pak obratně zamlží podezřelou situaci a zrodí se "nová nemoc", třeba hyperaktivita. Jedna z uměle vyvolaných nemocí, za kterou hledejte právě třeba éčka v dobrotách, které kupujete. Pan doktor to neví, aby Vás varoval před těmito jedy. Ale ví, jaký lék Vám rychle předepsat, aby dostal super auto, drahou dovolenou, a spoustu jiných benefitů, které od farmaceutické společnosti dostane.

Drazí, otevřete oči a nastražte uši - v tomto světě už není bezpečno. Myšlenkami, žitím a ani jídlem.

 

    EMULGATORY.CZ DOBRÝ RÁDCE PŘI BÁDÁNÍ CO VLASTNĚ JÍTE

tento obrázek rozhodně nepochází z čínských restaurací...

Právě sledujete propasírované zbytky kuřecích kostí, kůží, vnitřností, hlav, očí, běháků. Toto je naneštěstí přísměs a někdy 90% složení salámů a párků, včetně buřtů. Pro silný zápach, bezbarvost a rychlou kazivost se doplňuje o éčka "chuti, barvy a vůně".

Ráda bych Vás odkázala na stránky: https://www.emulgatory.cz/

 

Otevřete si meníčko Éčka v potravinách

Zde narazíta na zcela báječně udělanou databázi chemikálií, které nám průmysl vkládá do potravin. Je to naprosto pobuřující zjištění.

Víte, že většina éček pochází z ropy?

A že karmínová červeň se získává extrakcí z vysušených těl samiček hmyzu Dactyloptius Coccus, která žije na kaktusech v Peru, na Kanárských ostrovech i na dalších místech. Košenilu je potřeba velmi často konzervovat benzoanem sodným (E211). Karmín je pak přečištěné barvivo vyrobené z Košenily?

A že tuto kamínovou červeň  zkoumali profesoři v laboratořích na vliv na rakovinu. Výsledkem je zjištění, že kyselina karmínová je potenciálním inhibitorem kožních nádorů. Může způsobit životu nebezpečnou anafylaxi, astma, kopřivku, sennou rýmu?

A že toto "barvivo" s láskou podáte vašim dětem, když jim koupíte např. BonPari, jogurt Dobrá máma, acidofilní mléko z Kunína (trocha zdraví z Posázaví),džem Jahůdka, dušená šunka, haribo medvídci, lízátka apod.?

Více bude napsáno v článku: Pár jedů v jídle detailem, průvodce portálem emulgatory.cz